Planlægger- og landinspektørbistand

Landinspektør og planlægger Michael Tophøj Sørensen

Planlægger- og landinspektørbistand
Fritidshusejernes Landsforening tilbyder bistand fra landinspektør og planlægger i ejendoms- og naboretlige samt planlægningsmæssige spørgsmål.

Bistand fra landinspektør og planlægger
FL har indgået aftaler med en landinspektør og planlægger, som medlemsforeningerne kan henvende sig til om ejendomsretlige og planlægningsmæssige spørgsmål. Det kan fx være omkring problemstillinger i kølvandet på, at der bygges storsommerhuse på naboejendommene. I første fase tages en dialog med medlemsforeningen, hvor sagen vurderes. Der kan også gives mere overordnede råd om, hvordan foreningen kan komme videre med en sag. Denne bistand er uden udgift for medlemsforeningerne. Ønsker en medlemsforening at engagere vores landinspektør og planlægger, sker det for medlemsforeningens egen regning.

Landinspektør og planlægger Michael Tophøj Sørensen
Lektor ved Aalborg Universitet

Du kan som medlem af FL læse mere om bistand fra landinspektør og planlægger samt Michael Tophøj Sørensen under “Kun for medlemmer”, efter at du er logget ind.

Ikke-medlemmer er velkommen til at kontakte FLs sekretariat på tlf. +45 3013 7560 eller pr. mail sekretariat@sommerhusejerne.dk.